Qabıq və meyvə arasındakı ağ hissəni mütləq yeyin
Tarix: 19-01-2022 | Saat: 08:35
Bölmə:Karusel / Maraqlı | çapa göndər
1208 dəfə oxunub.
Digər xəbərlər
Tarix: 19-01-2022 | Saat: 08:35
Bölmə:Karusel / Maraqlı | çapa göndər

Bəzi meyvələr var ki, onlar qabığı ilə yeyilir. Bəzilərini isə qabığı soyularaq qəbul edirik.
Xeberaz.az qreypfrut, naringi, portağal kimi qabığı soyulduqdan sonra altında qalan ağ hissəciyin orqanizmə olan faydaları haqda məlumat verir:
- Bu ağ hissə sinir sistemini sakitləşdirir;
- Qan dövranını yaxşılaşdırır;
- Xolesterola və yüksək təzyiqə qarşı mübarizə aparır;
- İştah açır;
- Dərini canlandırır, gözəlləşdirir;
- Həzm prosessini yaxşılaşdırır;
- İmmuniteti möhkəmləndirir.
Digər xəbərlər
20-06-2018, 09:02
Qriqoryana iki aylıq həbs verildi
24-05-2015, 00:41
Namazın niyyətini ucadan söyləmək lazımdır yoxsa astadan?
28-05-2018, 12:12
Cəbhədə gərgin gecə
30-10-2021, 11:17
"Lifttəmir İstehsalat Birliyi sakinlərə divan tutur" - Yasamal sakinləri fəryad edir...
19-08-2016, 14:33
Fatmayi kəndində ev yanıb
5-02-2022, 12:31
Azərbaycanda fotoları yayılan qız intim xidmətlər təklif edən “Telegram” kanalını polisə verdi
18-04-2017, 12:51
Bürclər bu günə nələr vəd edir?
30-05-2017, 11:14
“Manat ilin sonuna qədər ucuzlaşmayacaq” - Baş bankir
29-02-2016, 16:05
Del Pierodan möhtəşəm rəqs - VİDEO
27-08-2020, 13:40
Nazir yeni tədris ilinin başlanma tarixini açıqlayacaq