Qabıq və meyvə arasındakı ağ hissəni mütləq yeyin
Tarix: 19-01-2022 | Saat: 08:35
Bölmə:Karusel / Maraqlı | çapa göndər
Xəbəri paylaş
3258 dəfə oxunub.
Digər xəbərlər
Tarix: 19-01-2022 | Saat: 08:35
Bölmə:Karusel / Maraqlı | çapa göndər
Bəzi meyvələr var ki, onlar qabığı ilə yeyilir. Bəzilərini isə qabığı soyularaq qəbul edirik.
Xeberaz.az qreypfrut, naringi, portağal kimi qabığı soyulduqdan sonra altında qalan ağ hissəciyin orqanizmə olan faydaları haqda məlumat verir:
- Bu ağ hissə sinir sistemini sakitləşdirir;
- Qan dövranını yaxşılaşdırır;
- Xolesterola və yüksək təzyiqə qarşı mübarizə aparır;
- İştah açır;
- Dərini canlandırır, gözəlləşdirir;
- Həzm prosessini yaxşılaşdırır;
- İmmuniteti möhkəmləndirir.
Xəbəri paylaş
Digər xəbərlər
21-02-2016, 21:33
Rita Sarkisyan Tiflisdə Mehriban Əliyevadan nə danışıb?
14-01-2017, 11:14
Moskvada iki tramvay toqquşdu-Yaralılar var
4-07-2015, 11:52
DİN "Kapital Bank"ın filialında baş verən basqından danışdı
8-10-2016, 09:24
Azərbaycanda dəri ixracınin gömrük rüsumu artacaq
27-12-2019, 16:18
Brüs Linin qızı məşhur “fastfood” şəbəkəsini məhkəməyə verdi
31-07-2015, 13:38
YouTube-dən daha bir yenilik
25-02-2021, 22:27
Dünyada koronavirus qurbanlarının sayı 2,5 milyon nəfəri ötdü
20-08-2015, 21:39
Jennifer Lopez yenə göz qamaşdırdı - FOTO
3-08-2017, 10:57
Abituriyentlərin yarısı 200 baldan AZ TOPLADI - FOTO